Rejlers förnyar samarbetsavtal med Vattenfall

Foto: Pexels

Rejlers har framgångsrikt förnyat sitt samarbetsavtal med ett av Sveriges främsta elnätsbolag. Det nya tvååriga avtalet, med möjlighet till förlängning fram till 2028, ger Rejlers befogenhet att leverera teknikkonsulttjänster som spelar en avgörande roll för Sveriges övergång till hållbar energi.

ejlers har framgångsrikt förnyat sitt samarbetsavtal med ett av Sveriges främsta elnätsbolag. Det nya tvååriga avtalet, med möjlighet till förlängning fram till 2028, ger Rejlers befogenhet att leverera teknikkonsulttjänster som spelar en avgörande roll för Sveriges övergång till hållbar energi.

Rejlers har nyligen tecknat ett nytt avtal med Vattenfall Eldistribution AB som omfattar teknikkonsulttjänster inom områden som spänner från lokalnät till regionnät och stationer. Vattenfall Eldistribution är en nyckelaktör i att driva på Sveriges energiomställning och elektrifiering. Genom detta partnerskap får Vattenfall tillgång till toppmodern teknisk expertis inom flera områden, vilket är av stor betydelse för deras omfattande investeringar inom elnätssektorn.

Ett annat avgörande aspekt i detta avtal är kompetensförsörjningen till elnätsbranschen. Rejlers har lyft fram sitt engagemang för att locka nya talanger till sektorn och därigenom bidra till branschens framtida utveckling.

Jonas Böös, affärsutvecklingschef på Rejlers division Energy, uttrycker sin tillfredsställelse med samarbetet: "Vi är mycket glada och stolta över att förlänga vårt långvariga och framgångsrika partnerskap med Vattenfall Eldistribution, som är en av våra mest betydande kunder. Vi ser fram emot att fortsätta bidra till deras arbete med att forma ett smartare och mer hållbart elnät för framtiden, en nyckelkomponent i Sveriges klimatomställning."

Det nya samarbetsavtalet med Vattenfall Eldistribution AB sträcker sig över en tvåårsperiod som börjar vid årsskiftet 2023/2024, med möjlighet till årliga förlängningar fram till den 31 december 2028.