Frends stärker sitt svenska team för energimarknaden med ny rekrytering

Frends stärker satsningen inom energisektorn – Jakob Luttropp ny Account Executive. Pressbild: Frends

Frends iPaaS fortsätter sin expansion inom energisektorn och förstärker sitt svenska team genom rekryteringen av Jakob Luttropp som ny Account Executive. Med en bakgrund från framstående SaaS-företag som Salesforce och NetSuite kommer Jakob att arbeta för att driva Frends framgång inom energiområdet i Sverige, där efterfrågan på företagets lösningar växer snabbt.

"Vi är mycket glada att få Jakob med i Frends-teamet. Hans erfarenhet och engagemang kommer att vara avgörande för vår tillväxt på den svenska marknaden. Frends har redan haft stor framgång inom energiområdet i Finland, och vi ser ett stort intresse även här i Sverige. Jakob kommer att spela en central roll i att fortsätta denna framgång," säger Fredrik Wingren, Regional Director på Frends Sweden.

Jakob ser fram emot sin nya position och möjligheten att bidra till Frends tillväxt inom energisektorn:

"Jag är entusiastisk över att bli en del av Frends och ser fram emot att samarbeta med ett team som redan har uppnått imponerande resultat. Med min erfarenhet från ledande SaaS-företag ser jag stor potential att hjälpa våra kunder inom energisektorn att optimera sina verksamheter. Jag är övertygad om att vi kan hjälpa dem att möta framtidens krav på omställning, NIS2-säkerhet och hållbarhet," säger Jakob Luttropp.

Ett aktuellt exempel på Frends framgång är Sandviken Energi, som nyligen har implementerat Frends iPaaS för att modernisera sina integrationsmetoder och undvika eventuella efterlevnadsproblem. Övergången till Frends har resulterat i balans mellan användarvänlighet och avancerade funktioner. Detta har leder till förbättring av prestanda, där vissa synkroniseringar nu sker nästan i realtid, vilket ökat effektiviteten.